close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Programare Chei Auto

  Programări chei auto cu cip și telecomanda , sau doar cu cip

  Suntem experți în programarea și reparația cheilor auto, oferind o gamă completă de servicii pentru a vă satisface nevoile legate de cheile mașinii dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de programarea cheii cu cip și telecomandă sau doar cu cip, suntem aici să vă ajutăm.

  In cei peste 20 ani de functionare am acumulat cunoștințe profunde în domeniul programărilor și reparațiilor cheilor auto. Putem programa chei cu cip și telecomandă, inclusiv modele cu funcții avansate precum Keyless Entry și Keyless Go. Astfel, veți putea beneficia de acces convenabil și sigur la mașina dumneavoastră.

  Pe lângă programări, oferim și servicii de reparație pentru cheile auto. Indiferent dacă aveți nevoie de înlocuirea carcasei cheii, a bateriilor sau a acumulatorilor, suntem pregătiți să vă ajutăm. Echipa noastră utilizează piese de înaltă calitate și echipamente specializate pentru a asigura că cheia dumneavoastră este în stare perfectă de funcționare.

  Contactați-ne astăzi pentru a programa cheia auto cu cip și telecomandă sau pentru a solicita servicii de reparație pentru cheile auto simple, cu telecomandă. Suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate și servicii de înaltă calitate, astfel încât să puteți avea încredere deplină în cheia mașinii dumneavoastră.

  Ne puteți contacta telefonic, pe e-mail sau, mai simplu, prin completarea formularului de contact!

  SC DUOTIL SERV SRL  – PUNCT DE LUCRU  Calea Vitan nr.236  Hypermarket  Auchan în Galeria Comercială la COPIERE CHEI .  Sector  3 ,  București.

  TELEFON    Orange: 0745.015.917; Telekom:  0766.401.656; Persoana de contact : Cristian Serban

  Daca nu reușim să preluăm apelul lăsați un mesaj completând formularul din dreapta.
  Facem tot posibilul sa vă oferim in max 24 ore o soluție pentru intrebarea dvs.

  Contact Icon
  expand_less