close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Deblocări Auto

  Deblocam autoturisme multi marca, deplasare in Bucuresti si Ilfov

  Anual conducătorii auto fie își pierd cheile de la masină sau rămân blocați în interiorul lor. Din fericire avem posibilitatea de a deschide ușa mașinii fără cheie și a copia alta nouă. Deblocarea se face in funcție de marca, anul de fabricație și sistemul de siguranță al mașinii.

  Indiferent dacă ați închis cheia în mașină și nu puteți deschide ușa, mașina a rămas fără curent și butucul nu mai funcționează, s-a închis portbagajul cu cheia în interior sau ați închis mașina cu cheia în contact sau pe banchetă, suntem aici să vă ajutăm.

  Deplasare la autoturism

  Oferim servicii de deschidere a ușii fără cheie și putem copia rapid o cheie nouă, adaptată la marca, anul de fabricație și sistemul de siguranță al mașinii dumneavoastră. Echipa noastră de experți este pregătită să vă asiste și să deblocheze ușa într-un mod sigur și eficient.

  Indiferent de situația în care vă aflați, suntem aici să vă ajutăm să recăpătați accesul la mașina dumneavoastră fără cheie și să vă oferim o soluție practică și convenabilă. Nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și de încredere.

  Ne puteți contacta telefonic, pe e-mail sau, mai simplu, prin completarea formularului de contact!

  SC DUOTIL SERV SRL  – PUNCT DE LUCRU  Calea Vitan nr.236  Hypermarket  Auchan în Galeria Comercială la COPIERE CHEI .  Sector  3 ,  București.

  TELEFON    Orange: 0745.015.917; Telekom:  0766.401.656; Persoana de contact : Cristian Serban

  Daca nu reușim să preluăm apelul lăsați un mesaj completând formularul din dreapta.
  Facem tot posibilul sa vă oferim in max 24 ore o soluție pentru intrebarea dvs.

  Contact Icon
  expand_less